Próbowałem dowiedzieć się, jak powstawały Black RS, ale nie widziałem żadnej strony internetowej ani niczego podobnego, gdzie można by zobaczyć całkowitą liczbę wyprodukowanych RS. Czy ktoś ma pomysł, ile jest ich w USA lub zostało wyprodukowanych?
Próbowałem dowiedzieć się, jak powstawały Black RS, ale nie widziałem żadnej strony internetowej ani niczego podobnego dla całkowitej liczby wyprodukowanych RS. Czy ktoś ma pomysł, ile jest ich w USA lub zostało wyprodukowanych?
Więc nie wierzysz w 34 034?Pamiętam ten wątek na Jalopniku.... David Tracy powiedział, że całkowita liczba FSA wynosiła około 27 000.... więc to przez większość produkcji w 2017 roku.
Więc 27 000 + trochę w 2017 roku + wszystkie z 2018 roku. Zgaduję około 30 000 plus może kolejne 10 000 na 2018 rok?
Odebrałem wczoraj również moją tablicę, #502/1000, jeśli to kogoś interesuje...Dostałem również numer i datę budowy od Boerniego, 60/1000 dla mojego 18 limited RS.
Istnieją rynki inne niż USA i Kanada. Niesamowite, wiem, ale jest reszta świata, w tym kraj, w którym rzeczy są faktycznie produkowane.Oto "prawdziwe" dane prosto od Forda.
View attachment 364987