Ford Focus RS Forum banner
461 - 480 of 1,178 Posts
Kiedy uruchamiasz samochód w wersji bez LSD i jedno przednie koło traci przyczepność, czy kontrola trakcji nie zastosowałaby hamulca na tym kole, aby zatrzymać poślizg koła i przenieść napęd na drugie koło?

Ciao
Tak, gdyby to był samochód tylko z napędem na przednie koła. Zakładam (w tym momencie), że RS wykorzystuje również tylne rozłożenie momentu obrotowego.

Możesz użyć obrazu Ubuntu i kliknąć na terminal.
Użyj tego do aktualizacji.

Kiedy jesteś w Ubuntu Virtual Machine, możesz kliknąć na trzecią ikonę od góry, po lewej stronie, która jest terminalem.
View attachment 344343

Stamtąd otworzy się okno terminala, w którym możesz wpisać swoje polecenia.
Powinno już przenieść Cię do katalogu /home/daftracing i możesz wpisać:
cd DaftWorks

Jeśli nie, możesz po prostu wpisać polecenie:
cd /home/daftracing/DaftWorks

View attachment 344345
Stamtąd @Kacper wygodnie skonfigurował to tak, aby łatwo pobrać najnowszy kod.

Wystarczy wpisać:
git pull

i jesteś zaktualizowany. Powinno to zaktualizować Twoje pliki na Virtual Machine najnowszymi plikami z gałęzi master.
Dziękuję! Zostało zaktualizowane

Dziękuję! Zaktualizowano
Możesz użyć obrazu ubuntu i kliknąć na terminal.
Użyj tego do aktualizacji.

Kiedy jesteś w Ubuntu Virtual Machine, możesz kliknąć na trzecią ikonę od góry, po lewej stronie, która jest terminalem.
View attachment 344343

Stamtąd otworzy się okno terminala, w którym możesz wpisać swoje polecenia.
Powinno już przenieść Cię do katalogu /home/daftracing i możesz wpisać:
cd DaftWorks

Jeśli nie, możesz po prostu wpisać polecenie:
cd /home/daftracing/DaftWorks

View attachment 344345
Stamtąd @Kacper wygodnie skonfigurował go tak, aby łatwo pobierać najnowszy kod.

Wystarczy wpisać:
git pull

i jesteś zaktualizowany. Powinno to zaktualizować Twoje pliki na Maszynie Wirtualnej najnowszymi plikami z gałęzi master.
Nie zapomnij uruchomić skryptu build.sh w katalogu vbf po aktualizacji.

Jestem pewien, że to zostało omówione, ale mogłem to przegapić. Przeczytałem 24 strony tego wątku i jestem bardzo podekscytowany!! Bardzo chętny, żeby wskoczyć na pokład! Teraz są różne wersje sprzętu Carloop, czy musi to być "Carloop Basic"?

Czy masz dowody na to, że temperatura oleju silnikowego/płynu chłodzącego może wpływać na wyłączenie? Nigdy nie widziałem, żeby te wskaźniki weszły w czerwoną strefę, kiedy doświadczam wyłączenia RDU.

Mam standardowe ustawienia i zamierzam je zachować. Szczerze mówiąc, nie przeszkadza mi to zbytnio - zawsze czułem, że mogę zaliczyć dobrą sesję, zanim zacznie mnie utykać. Jeżdżę na południowym zachodzie, gdzie temperatury wynoszą zwykle 90-100+ stopni, więc uważam to za rzecz oczywistą.

Nie chciałem zawłaszczać wątku - po prostu po raz pierwszy zobaczyłem rzeczywiste dane dotyczące temperatur (dzięki @TomekRST), ale byłem zaskoczony, że zebrał dane tylko przez 8 minut. Jeśli Tomek nadal ma zainstalowane czujniki temperatury w RS (najlepiej w standardzie), to uzyskanie danych z całej sesji, która ostatecznie spowodowała wyłączenie RDU, wydawałoby się bardzo pouczające.
Osobiście nigdy nie miałem sytuacji, w której RDU się wyłączyło, poza zabawą z trybem driftu jeden raz (i wiem, że się nie przegrzało) ... Opieram to wyłącznie na innych, którzy intensywnie jeżdżą swoimi samochodami po torach, badaniach Mishimoto nad chłodnicą RDU i fakcie, że RSAA skupiło się na utrzymaniu chłodu PTU za pomocą dodatkowej chłodnicy oleju (nawet nie zawracało sobie głowy chłodnicą RDU).

Sposobem, w jaki przedłużyli to chłopaki z toru, było wymiana chłodnicy i jazda na standardowym ustawieniu. Ostatecznie i tak zostali dotknięci wyłączeniem/trybem awaryjnym, ponieważ samochód nadal ma problemy z chłodzeniem, nawet z chłodnicą z rynku wtórnego.

Dzięki jeszcze raz za całą pracę! Z góry przepraszam za to... ale miałem nadzieję, że Kacper oświeci nas trochę bardziej na temat swojego procesu tworzenia i zmiany modułów, abyśmy mogli sami trochę połowić. Mam dodatkowy PDM/DDM, który chciałbym spróbować złamać!!!:coffee:

Mógłbyś bardziej szczegółowo omówić swój proces, jak RE kod (byłby świetny film :) )? np. czy zrzucanie ruchu CAN z żądanego naciśnięcia przycisku pozwala znaleźć jego adres i inne informacje, czy jest to tak proste, jak po prostu przechwytywanie ruchu CAN podczas zaprogramowanego wcześniej zdarzenia i wykorzystywanie tego kodu na swoją korzyść. Znalazłem narzędzie do edycji plików vbf i dokument wyjaśniający, jak działa .VBF i to miało sens, ale jaki program/pakiet pozwala zobaczyć kod w czytelnej formie, aby można go było edytować? (to jest edycja adresu 0x136a poprawnie? [ $ perl -e 'print "\xAA\x00" x5' | dd of=/tmp/G1F7-14C367-AL.vbf.0x00c08000 bs=1 seek=$((0x136a)) conv=notrunc] ) https://github.com/daftracing/VBFlasher#use-perl-to-tune-your-car

1. Jak wyprowadzasz edytowalny plik z zakodowanego ruchu CAN? np. chcę zrzucić ruch z PDM i DDM, gdy aktywne są światła kałużowe. Następnie, jeśli to możliwe, wymusić ten stan przez długie naciśnięcie przycisku czegoś na LIN lub przycisku na CAN, aby stworzyć "tryb pokazu". Czy możemy zobaczyć ruch LIN i wchodzić w interakcje z tych naciśnięć (możliwe rozwiązanie tylnego światła przeciwmgielnego)? Czy możemy dodać własne adresy przycisków do sieci CAN, jak w przypadku ECU z rynku wtórnego?
2. a następnie utworzyć VBF z powrotem z tego edytowanego kodu do utworzenia pliku wartego przesłania? To wydaje się łatwą częścią. https://github.com/daftracing/VBFlasher#recreate-vbf-file

Dzięki i jeszcze raz przepraszam!!! :p
Myślę, że pomieszałeś tu 2 tematy :)

1. Ruch w magistrali CAN
Focus ma 2 (właściwie 3, ale to nie jest ważne...) magistrale CAN: CAN HS i CAN MS. PCM, RDU, ABS, BCM itp. działają na CAN HS (dla dużej prędkości - 500k) RFA, HVAC, DDM itp. działają na CAN MS (średnia prędkość 125k). Niektóre działają na obu (BCM, APIM, IPC). "Standardowe" piny OBD są podłączone do CAN HS, Carloop może bezpośrednio komunikować się z RDU/ABS/PCM.

Oto dobra lektura na ten temat: https://ioactive.com/pdfs/IOActive_Adventures_in_Automotive_Networks_and_Control_Units.pdf
Na tym forum było kilka wątków na temat dekodowania znaczenia ramek CAN - powinno być łatwe do znalezienia.

Możesz użyć mojej VM i Carloop do przechwytywania ruchu, analizowania go i wysyłania własnych niestandardowych ramek lub odtwarzania przechwyconego ruchu. Spróbuj przesunąć obroty przy wyłączonym silniku jako łatwy cel (i zobacz, czy Twój samochód generuje fałszywy dźwięk silnika lol)

Otwórz terminal:
$ cd ./DaftWorks
$ ./devsetup.py
$ candump slcan0

i powinieneś zobaczyć cały ruch CAN HS.

Wysyłając własne wiadomości, możesz wchodzić w interakcje z modułami i instruować je, aby robiły rzeczy, do których zostały zaprojektowane. Obejmuje to aktualizację oprogramowania, które uruchamiają.
Zatem, o ile nie trwa aktualizacja oprogramowania, ŻADEN kod nie przelatuje przez magistralę CAN. To tylko ton prostych wiadomości, takich jak "kręcę tak wysoko" lub "ten przycisk został naciśnięty".

2. Oprogramowanie, które uruchamiają moduły

Każdy moduł ma mikrokontroler (MCU), który odpowiada za faktyczne działanie, komunikację, diagnostykę itp. Wszystkie te funkcjonalności są zaimplementowane w oprogramowaniu ("firmware"). Architektura tych MCU jest różna, ale żeby wymienić kilka w RS, mamy Infineon Tricore w PCM, Infineon XC2000 (Siemens C166v2) w RDU, Freescale MPC56x/ST SPC56x w ABS/KVM/BCM. Oczywiście nie mamy dostępu do kodu źródłowego, ale mamy pewną widoczność procesu aktualizacji "firmware".

Ogólny układ "firmware" wygląda następująco:
1. Rzeczy niskiego poziomu (ogólnie mówiąc funkcjonalności sesji diagnostycznej)
2. Strategia: kod maszynowy "normalnego" działania
3. Kalibracja: dane (tabele, parametry itp.)

(2) i (3) można zwykle aktualizować i w naszym przypadku Ford dystrybuuje aktualizacje oprogramowania jako pliki VBF dla (2) i (3) osobno. Dealer używałby IDS do przeprowadzenia aktualizacji.

Jeśli chcemy zmienić sposób działania modułu, możemy zmienić (2) lub (3) lub oba. Musimy również mieć możliwość dostarczenia załatanego oprogramowania do modułu, ale z VBFlasher, o którym wspomniałeś, mamy to pokryte. Zatem przepływ pracy będzie wyglądał następująco: 1. wyodrębnij surowe pliki binarne z vbf, 2. edytuj pliki binarne, 3. odtwórz vbf z edytowanych plików binarnych. 4. flashuj.

(3) Kalibracja (dane statyczne):
Wyodrębniony plik binarny jest segmentem danych, możesz po prostu użyć edytora szesnastkowego lub "broni wyboru do strojenia chipów", aby zmienić wartości, jeśli Ty (lub to narzędzie) wiesz, gdzie znajdują się interesujące rzeczy.
Wiedza pochodzi z analizy (3). Przykład, który podałeś (G1F7-14C367-AL), był plikiem kalibracyjnym RDU (w terminologii Forda). Wiemy, że temperatura odcięcia oleju RDU to tablica 5 16-bitowych wartości little endian znajdujących się pod adresem pamięci 0xc0936a. Zawartość tego surowego pliku binarnego zostanie umieszczona pod adresem wirtualnym 0xc08000, stąd przesunięcie pliku 0x136a. Jako łatwe zadanie spróbuj znaleźć (i zmienić) ustawienia ponownego włączania temperatury (które domyślnie wynoszą 140oC). Wtedy łatwo jest stworzyć coś takiego jak opcja DS3 w zestawie narzędzi DaftRS.

(2) Strategia (kod maszynowy):
Tutaj wyodrębnione pliki binarne to segmenty kodu. To jest rzeczywisty kod maszynowy, który procesor na module uruchamia. Do analizy statycznej najczęściej używanymi podejrzanymi są IDA Pro, Ghidra i Radare, ale w dużej mierze zależy to od architektury. Symulatory są również dostępne w większości przypadków. Możesz także wypróbować różne sztuczki sprzętowe/programowe, aby debugować na żywo... Gdy wiesz, co i gdzie załatać/wstrzyknąć, będziesz potrzebować asemblera (lub funkcjonalności asemblera wcześniej wspomnianych narzędzi), aby zamienić swój kod na bajty, które można umieścić w pliku binarnym za pomocą edytora szesnastkowego.

W przypadku RDU (G1F7-14C366-AL-DAFT) przygotowałem już grunt, ale nadal będziesz potrzebował zrozumienia architektury C166 i asemblacji + piaskownicy sprzętowej z zapasową elektroniką RDU jest koniecznością. Mogę rozpocząć osobny wątek na ten temat, jeśli ktoś jest gotowy dołączyć do wysiłków związanych z przygotowaniem nowych "modów".

To dobra lektura, od której można zacząć: https://www.keil.com/dd/docs/datashts/infineon/xc2000_sys_um.pdf

kacper

Tak, gdyby to był samochód tylko z napędem na przednie koła. Zakładam (w tym momencie), że RS również wykorzystuje tylne obciążenie momentem obrotowym.
Nie jestem tego pewien. Będę musiał trochę poszukać.
EDIT... System TC nie tylko przykłada siłę hamowania do obracającego się koła, ale także wysyła komunikat redukcji momentu obrotowego do PCM, aby zmniejszyć moment obrotowy poprzez synchronizację silnika i szerokość impulsu wtryskiwacza, dzięki czemu zmniejsza również moc, aż do odzyskania trakcji. Wszystko to do prędkości 100 km/h (60 mph), od której układ hamulcowy jest pomijany, a trakcja jest kontrolowana tylko przez redukcję momentu obrotowego za pośrednictwem PCM.

Ciao

Więc po przeczytaniu większości z tego. Czego potrzebuję, żeby to zrobić?

Przeniesie Cię do postu nr 330, gdzie znajdują się instrukcje i linki do pobrania plików.

Potrzebujesz co najmniej Carloop basic.

Proszę wybaczyć moją nowicjuskość... Pochodzę z ST od 5 lat i uwielbiałem go. Teraz mam to RS-owe bydlę...

Nigdy nie robiłem startu LC. Chociaż jest to dygresja do wątku, nie chcę go wykoleić, ale pomyślałem, że kilka prostych pytań dotyczących LC można tu zadać bez większej dyskusji...

1. Do LC "wyrzucasz" sprzęgło, prawda? Myślałem, że wiem, co to znaczy, wygooglowałem to i miałem rację - zasadniczo po prostu puszczasz i w pełni załączasz bez żadnej kontroli, prawda? To mnie przeraża. Potrzebuję uspokojenia.

2. Wydawałoby się to bardzo złe dla sprzęgła, powodując jego nadmierne i nierównomierne zużycie. Znowu, prawdopodobnie tylko moja paranoja, to cholerne coś jest do tego zaprojektowane. Potrzebuję też uspokojenia.

3. (Na temat) Obejrzałem filmy w tym wątku - imponujące. Muszę się jednak zastanowić, dlaczego RDU nie jest w ogóle tak skalibrowane, aby zminimalizować poślizg kół na LC, wykorzystać jak najwięcej trakcji i mocy do przyspieszenia, zamiast nagrzewać gumę opon podczas spinu. Dlaczego więc nie jest tak skalibrowane? Chcę zrobić ten mod, ale martwi mnie to, że przeciążamy elementy napędzające tył i coś się zepsuje.
Na przewodzie sprzęgła znajdują się trzy zwężki i dwa zawory zwrotne, które zapewniają, że sprzęgło nie załącza się gwałtowniej, niż reszta skrzyni biegów może wytrzymać. To powód, dla którego Ford mówi ludziom, żeby po prostu wyrzucali sprzęgło. Koło zamachowe jest tak ciężkie, że samochód dosłownie startuje tylko dzięki bezwładności i spada o około 1000 obr./min, podczas gdy jedno z przednich kół traci przyczepność i trochę się obraca. Podsumowując, daje to w połowie przyzwoity, w połowie brzydki start.

Przeniesie Cię do postu nr 330, gdzie znajdują się instrukcje i linki do pobrania plików.

Będziesz potrzebować co najmniej Carloop basic.
Dziękuję!!!

Z tego co rozumiem, możliwe jest pobieranie danych żądania RDU z kalkulatora zewnętrznego (PC lub Carloop).
Jestem podekscytowany, aby zobaczyć ostateczną aplikację tego wszystkiego!
To oznacza, że będziemy mogli zmieniać mapowanie RDU w locie, prawda? Będzie to niezwykle przydatne do dostosowywania samochodu do warunków na torze w locie (deszczowo, sucho, kręto, prosto, drift,...).

Po pierwsze, dziękuję za całą ciężką pracę! Próbowałem zarówno moda RDU, jak i moda ABS i oto kilka perspektyw:

Zawsze czułem, że obciążenie zewnętrznego koła było zbyt duże w RS. Jeżdżę w trybie torowym przez większość czasu i zawsze chciałem więcej ogólnego momentu obrotowego z tyłu, ale mniejszego obciążenia zewnętrznego koła, więc zacząłem od twojego eksperymentalnego +25 z wyłączonym wektorowaniem (T11) i oto co znalazłem: pierwsze wrażenie było podczas cofania z mojego podjazdu i podczas wykonywania ostrego skrętu do tyłu, tylne koła szorowały z pewnym hałasem tylnej osi.

Ruch do przodu był dobry, chociaż przy dwóch okazjach zdecydowanie poczułem, że przednie koła tracą przyczepność, co skłania mnie do podejrzeń, że samochód był w trybie FWD. Udało mi się odtworzyć zachowanie opisane wcześniej w tym wątku, gdzie samochód stracił przyczepność tuż po zmianie na 2. bieg, więc może został przekroczony jakiś wewnętrzny próg i RDU chwilowo się wyłączyło? Nie jestem pewien, co się stało, ale zdecydowanie nieoczekiwane. Na lekkich zakrętach przy prędkości autostradowej jest bardzo oczywiste, że tył pcha prosto podczas dodawania gazu, co nie jest zaskakujące przy momencie obrotowym 50/50 L/R, wiedząc również, że tylne koła obracają się szybciej w tym samochodzie.

W szybkich zakrętach mogłem dodać DUŻO więcej gazu DUŻO wcześniej niż w standardzie i czułem się bardzo dobrze, gdzie standard chce zamienić końcówki. W ciasnych zakrętach naprawdę mogłem stwierdzić, że nie ma różnicowania, a wewnętrzne koło walczy z zakrętem, oba koła szorują, a przyczepność jest szarpana. Więc mieszane uczucia z T11, niektóre bardzo dobre, ale ogólnie nie sądzę, żeby to była dla mnie dobra konfiguracja, a nagłe wirowanie przednich kół na 2. biegu jest trochę niepokojące.

Potem wypróbowałem T5 i ci, którzy kochają to, co Ford dał nam z tą sztuczną skrzynią biegów, powinni być bardzo szczęśliwi: tego jest o wiele więcej. Od razu poczułem, że więcej momentu obrotowego idzie na tył, ale niestety (dla mnie) to również wzmocniło obciążenie zewnętrznego koła, które moim zdaniem jest już zbyt duże w standardzie. Poza tym nie mogłem zarzucić zachowania: sprawia, że ​​samochód jest trochę bardziej zabawny bez negatywnych skutków i może to być najlepszy wybór dla większości entuzjastów.

Podczas jazdy blisko limitu, bardzo silne obciążenie w kierunku zewnętrznego koła sprawia, że ​​bardzo łatwo jest stracić przyczepność z tyłu i uniemożliwia wczesne i szerokie otwarcie przepustnicy. Co byłoby miłe do wypróbowania, to mniejsze obciążenie L/R, ale nie stałe 50/50, które nie działa dobrze w ciasnych zakrętach. Ponieważ obciążenie jest napędzane przez kąt skrętu, być może można podzielić wartość kąta przez 2 lub 4, abyśmy nadal mieli pewne zróżnicowanie i obciążenie zewnętrznego koła, ale znacznie mniejsze?

Ogólnie rzecz biorąc, to jest niesamowite! Ford potrzebuje miesięcy i wielu kierowców testowych, aby posortować samochód, więc znalezienie dobrej alternatywnej konfiguracji może zająć trochę czasu.

Mod ABS/drift-stick działa idealnie. Jedną zmianą, którą bym wprowadził, jest ograniczenie tego trybu do dwóch trybów jazdy „tylko tor” (a mianowicie Track i Drift) i wyłączenie go w Normal i Sport ze względów bezpieczeństwa. Jeśli ktoś nieumyślnie dotknie hamulca ręcznego na szybkim zakręcie, samochód na pewno się rozbije, więc jest to trochę niebezpieczne, aby ten tryb był zawsze włączony dla takich osób jak ja, które zawsze wyłączają ESC. Myślę, że wiadomość 0x420 zawiera tryb jazdy, można zachować flagę „off_road”, która byłaby prawdziwa tylko w Track i Drift, i dodać ją jako warunek podczas testowania przełącznika hb. Również funkcja nie jest zbyt przydatna poniżej określonej prędkości, więc można ją również wyłączyć poniżej 15 lub 20 km/h.

Dla tych, którzy zastanawiają się, co może zrobić Ford drift-stick lub Kacper SoftStick, jest to w zasadzie wspomagany hamulec ręczny, który blokuje tylne koła tak, jakbyś bardzo mocno pociągnął hamulec ręczny ręcznie.

To trochę przełącznik włącz/wyłącz i jest niewielkie opóźnienie i brak odczucia (jak zapewnia hydrauliczny hamulec ręczny), ponieważ jest elektroniczny. Nie jest łatwy w użyciu i szczerze mówiąc, nazwa nie jest dobrze dobrana, jest przydatna tylko w ciasnych nawrotach i do inwersji (nawrotów), które są formą ciasnych nawrotów i prawdopodobnie do inicjowania pączków. W większości innych sytuacji kierowca jest narażony na duże ryzyko utraty kontroli nad samochodem, dlatego należy zachować ostrożność.

W Ford Performance Academy powiedziałbym, że około 75% kierowców nie było w stanie skorzystać z drift-sticka nawet na mokrej nawierzchni i pod okiem profesjonalnych instruktorów. Został opisany jako zabawny gadżet o ograniczonym zastosowaniu.

Większość kierowców pociąga za drążek przy niskiej prędkości i dzieje się tak, że tył po prostu kuca, a samochód zwalnia i gaśnie. To zdarzało się najczęściej. Drugim najczęstszym błędem było pociągnięcie drążka, zanim samochód zaczął się obracać, ponownie kucając i zwalniając, ale nie obracając się. Potem ci, którzy byli bardziej odważni, po prostu się zakręcili: jeśli poczekasz, aż tył zacznie się ślizgać, aby zwolnić tę rzecz, jest już za późno i samochód się kręci.

Istnieje idealne miejsce między zatrzymaniem a wirowaniem, ale nie jest łatwo je znaleźć i być konsekwentnym, wymaga to dużo praktyki.

Całkowicie szanuję twoje perspektywy, ale jak widać na moich filmach, mod ABS Tomka / Kacpera jest dość łatwy w użyciu i naprawdę bardzo skuteczny
Mam nadzieję, że zachęci to innych do ćwiczeń...
Jeśli ja/my mielibyśmy wykonywać absurdalną liczbę obrotów o 360 i 180 stopni na pojedynczych pachołkach, jak na bardzo ciasnych trasach, które pokonujesz, to tak, obroty z użyciem hamulca ręcznego można wykonać szybciej. Jednak na twoich filmach widzę, że tracisz dużo czasu, przeciągając tył za pomocą hamulca ręcznego.

Jeśli ja/my mielibyśmy wykonywać absurdalną liczbę odwróceń o 360 i 180 stopni na pojedynczych pachołkach, jak na super ciasnych trasach, które pokonujesz, to tak, obroty z hamulcem ręcznym mogą być wykonywane szybciej. Jednak na twoich filmach widzę, że tracisz dużo czasu, ciągnąc tył za pomocą hamulca ręcznego.
Przepraszam z góry za odejście od tematu, ale nie mogę się powstrzymać od przypomnienia sobie tej sceny w mojej głowie po przeczytaniu tego posta:

Przejdź do 4:00!

Proszę bardzo 😁

Jeśli ja/my jeździlibyśmy z absurdalną liczbą odwróceń o 360 i 180 stopni na pojedynczych pachołkach, jak na bardzo ciasnych torach, które prowadzisz, to tak, obroty z hamulcem ręcznym można wykonać szybciej. Jednak na twoich filmach widzę, że tracisz dużo czasu, przeciągając tył za pomocą hamulca ręcznego.
Przyznaję, że wciąż potrzebuję więcej praktyki, ale zrobione poprawnie, pozwala to utrzymać obroty i ustawić samochód w ciasnych zakrętach.
AWD jest dla mnie nowością.
To miało być tylko odpowiedzią dla @axelr, że przy minimalnej praktyce jest to wykonalne i daje dużo zabawy.
To miało tylko zachęcić innych do spróbowania.
* przez większość czasu mój FoRS jest zaledwie kilka sekund za 600-konnymi evo, zamiast być naprawdę idealnym.

461 - 480 of 1,178 Posts